Soorte resepte:

[Luister] Die bemarking van ʼn spesialiteitskoffie

koffie-06

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Lani Snyman van Ciro verduidelik vandag hoe ʼn barista sy spesialiteitskoffie moet bemark. Sy bespreek ook volhoubaarheid in die koffiebedryf en vertel ons meer van die projekte wat daarop gerig is om om te sien na die mens en die natuur in dié bedryf.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Karmenaadjies, Koolstoof, Podsendings

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae