Soorte resepte:

[Resep] Ontbyt in ʼn glasie

Ontbyt in ‘n glasie (Foto: Lapa-uitgewers)

ʼn Vinnige ontbyt vir lui of stadige eters.

Bestanddele:

  • 100 ml yskoue water
  • 350 ml laevetmelk
  • 2 klein (120 g geskil) piesangs, geskil, in skyfies gesny
  • 1 x 20 g Weet-Bix-blokkie, gekrummel
  • 10 ml suiker of suiwer rou heuning
  • 2,5 ml vanieljegeursel na smaak

Metode:

  1. Verpulp al die bestanddele saam in ’n versapper tot glad en skuimerig.

Variasies:

  1. Vervang die piesang met enige ander vrug(te) van jou keuse.
  2. Hou in gedagte dat vrugte soos kiwivrugte, pynappel en papaja ensieme bevat wat die melkproteïen kan afbreek en dat die bestanddele moontlik na ’n tyd kan skei.

Vervang die Weet-Bix met ’n skeppie volgraan ProNutro of ’n veselryke kitsontbytgraan van jou keuse

Bron: Uitpakkos

Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Koolstoof

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae