Soorte resepte:

Resep: Knoffelbrood

Heerlike knoffelbrood met kaas Foto: hallnesting.com

Heerlike knoffelbrood met kaas Foto: hallnesting.com

Bestanddele:
1 Franse brood of
6 broodrolletjies
1 knoffelhuisie
botter gegeur met Aromat
gerasperde kaas

Metode:
1. Sny die knoffel in die helfte deur en vryf met die gesnyde kant oor die hele brood of oor die rolletjies.
2. Sny die brood of rolletjies in 2.5 cm (1 duim) snye, maar moenie die snye heeltemal deursny nie. Laat ‘n kors van ongeveer 1 cm (¼ duim) onder.
3. Smeer heelwat botter tussen die snye en voeg gerasperde kaas in en rol die brood of rolletjies in foelie toe.
4. Plaas in die lou oond of tussen kole en laat dit goed warm word.

Resep: Mollie de Witt
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Koolstoof

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae