As die week te lank voel, is hierdie resep perfek. Ietsie geurig en maklik – dit is immers amper Vrydag.
Lewer 8 porsies
Bestanddele:
- 3 gaar hoenderborsies, in stukkies gesny
- 15 ml kanola-olie
- 1 ui, gekap
- 250g spek, in stukkies gesny
- 250g sampioene, in skyfies gesny
- 80 ml geroomde maaskaas
- 80 ml mayonnaise
- 80 ml blatjang
- sout en varsgemaalde swart peper na smaak
- 8 sagte wraps
- tou om vas te bind
Metode:
- Verhit die olie en soteer uie. Voeg die spek en sampioene by en soteer tot gaar.
- Verwyder van hitte en roer die hoenderstukkies by.
- Meng die geroomde maaskaas, mayonnaise en blatjang en roer by die hoendermengsel. Geur na smaak met sout en peper.
- Verdeel die hoendervulsel tussen die 8 wraps. Draai dit toe, bind met toutjies vas en sit dadelik voor.
Bron: Lekker en Vinnig – Lekker Wraps
Uitgewer: Lapa
Hoe heerlik lyk die twee kospakkies nie. Dit is verseker iets wat ons vanaand gaan maak. Dankie vir die resep.
Knus sit die vulsels daar in hul jassies.
Afrikaans is maar lekker beskrywend.
Gaan dit beslis die naweek probeer jius n heel hoender in die vrieskas
Ek bly alleen op my Afrikaplaas, stoksielalleen. En sien nie nie eers ander mense wat soos ek lyk nie, wat nog te sê, Die Taal praat! Ek dink ek kan hierdie dis maak, as ek net die vervlakste paddastoele in die hande kan kry.
O ja, synde ek maar aangewese is op myself in die kombuis, het die foutjie in Stap 1 by die Metode my opgeval. Verder, synde ek ‘n wetenskaplike is, is dit nie te duister vir my nie.