Soorte resepte:

[Resep] Aartappelslaai

Aartappelslaai (Foto: Lapa-uitgewers)

Heerlike aartappelslaai om saam met die naweek se braaivleis te geniet!

Maak 6 porsies

Bestanddele:

  • 6 groot aartappels
  • 1 ui, baie fyn gekap
  • 4 agurkies, baie fyn gekap
  • 500 ml (2 k) mayonnaise
  • 187 ml (¾ k) kondensmelk
  • 5 ml (1 t) witasyn
  • knypie sout
  • 6 grasuie, gekap

Metode:

  1. Kook aartappels in water met genoeg sout tot mes se punt gemaklik daardeur kan steek.
  2. Dreineer en laat aartappels afkoel.
  3. Trek skille af en sny in blokkies.
  4. Meng ui, agurkies, mayonnaise, kondensmelk, asyn en sout, en roer by aartappels.
  5. Sit koud saam met gekapte grasuie voor.

Wenk:

Kondensmelk kan ook met 125 ml (½ k) strooisuiker vervang word. Roer strooisuiker by mayonnaise, laat ’n bietjie staan tot suiker opgelos is en meng goed.

BronVinnig en maklik: Resepte uit Vrouekeur 3
UitgewerLapa

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Een kommentaar

lynette ·

Vervang die kondensmelk met volroom yogurt vir baie gesonder opsie . Steeds net so heerlik.

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.