Probeer dié slaai eerder as jou gewone mengelslaai.
Bedien 4-6
Bestanddele
- 750 g beet
- 1x 80 g pakkie roket- of bronkorsblare
- 100 g frambose
- 125 g Clover Black Pepper- fetakaas, in blokkies gesny
- 2 t (10 ml) Dijon-mosterd
- 2 t (10 ml) heuning
- 2 e (30 ml) balsamiese asyn
- ¼ k (60 ml) Clover Krush- bessiesap
- 2 e (30 ml) olyfolie
- sout en vars gemaalde swartpeper
- 3 e (45 ml) amandelvlokkies of dennepitte, gerooster
Metode
- Draai elke beet toe in foelie en rooster op die braai of in ʼn warm oond tot sag.
- Verwyder van die hitte en laat effens afkoel. Vryf die skille af sodra dit koel genoeg is om te hanteer en sny die beet in wiggies.
- Rangskik die roket- of bronkorsblare op ʼn opdienbord, gevolg deur die beetskyfies, frambose en fetakaas.
- Klits die mosterd, heuning, asyn, bessiesap en olyfolie saam en geur met sout en peper.
- Bedruip slaai met die slaaisous en rond die slaai af met amandelvlokkies of dennepitte. Sit dadelik voor.
Bron: Gunsteling Braairesepte
Uitgewer: Lapa