Soorte resepte:

Cremora-tert

Bestanddele:
250g Cremora-poeier
1 Blik kondensmelk
Halwe koppie suurlemoensap (125ml)
1 Koppie kookwater (250ml)
1 – 2 pakkies Tennisbeskuitjies vir Kors ( pak onder in Tertbord)

Metode:
1. Klits kondensmelk en suurlemoensap saam.
2. Voeg Cremora-poeier by.
3. Klits kookwater by.
4. Klits saam vir 5 minute en skep romerige mengsel oor
tennisbeskuitjies in tertbord.
5. Verkoel oornag in yskas.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Een kommentaar

nicolette ·

Ek maak ook hierdie cremoratert, maar ipv water, gooi ek 250ml room in, dit is net so lekker.

O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.