Soorte resepte:

Resep: Gebakte piesangs

Gebakte piesangs (Foto: Lapa-uitgewers)

Piesangs maak ʼn heerlike nagereg!

Lewer 4 porsies

Bestanddele

  • 4 groot piesangs
  • 10 ml (2 t) heuning
  • 20 ml ( 4 t) water
  • 5 ml (1 t) suurlemoensap
  • 5 ml (1 t) fyn neutmuskaat
  • ’n handvol gemengde neute, grofgekap

Metode

  1. Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer ’n oondvaste bak.
  2. Skil die piesangs en rangskik dit in die voorbereide oondbak.
  3. Meng die heuning, water, suurlemoensap, neutmuskaat en neute saam en giet dit oor die piesangs.
  4. Bak vir 30 minute en bedien warm saam met vla.

Bron: Soettand deur Koelsoem Kamalie en Flori Schikker

Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae