Soorte resepte:

[Video] Resep: Gebraaide piesang met brandewyn

Foto: Skermskoot van die video

Foto: Skermskoot van die video

  • brandewyn
  • spuitnaald
  • piesangs (1 per persoon)

Sous: (Geen afmetings word gegee nie, proe maar soos jy vorder)

  • brandewyn
  • botter
  • suiker
  • kaneel

Metode:

  1. Trek die spuitnaald vol brandewyn.
  2. Plaas die piesangs op die rooster en spuit elkeen vol brandewyn.
  3. Draai die piesangs om totdat alle kante donker bruin gebraai is.

Sous:

  1. Smelt al die bestanddele saam en gooi dit oor die piesangs. Spuitroom kan ook bygevoeg word.

Bron: Road Tripping deur Justin Bonello

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae