Soorte resepte:

Resep: Grenadella-vreugde

Foto: topfoodfacts.com

Foto: topfoodfacts.com

Een van Maroela Media se lesers, Heila Brits, het dié heerlike resep ingestuur.

Bestanddele:
1 pakkie suurlemoen- of grenadellajellie
200 ml (¼ k) kookwater
200 ml (¼ k) koue water
sap van drie grenadellas of 1 blikkie pulp
1 klein (210 g) gekondenseerde melk

Metode:
1. Los die jellie op in die kookwater. Voeg koue water by en laat afkoel tot dit net begin stol.
2. Voeg die res van die bestanddele by en meng baie goed.
3. Giet in ‘n 600 ml-vorm of in ‘n tertdop en laat stol in die yskas.
4. Kan met geklopte room versier word indien verkies.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae