(Uit: Spogresepte, Suid-Afrikaanse Vroue-Landbou-unie)
Lewer 4-6 porsies
Bestanddele:
- 385 9 (1 blik) kondensmelk
- 75 ml gladde of growwe grondboontjiebotter
- 125 ml room
Metode:
- Verhit alles saam oor lae hitte en roer totdat die grondboontjiebotter opgelos het.
Bron: Lekker en Vinnig – Biltonggeregte
Uitgewer: Lapa
Wat van ek los die roomys en eet slegs die sous? Klink so lekker.
Daar’s hy Ronnie – ek voel ampers ook so maar ‘n roomys self was nog nooit sleg nie, met of sonder die sous! Ek sal maar altwee neem dankie!
Eliza-beth: smaak my dis net ek en jy wat resepte lees…
@Ronnie – ja maar ek is te lui om dit te maak! My mond water net as ek dit lees maar ek kom nie by die maak van die geregte nie! Treurig ne!