Soorte resepte:

[Resep] Grondboontjie­botter­sous vir roomys

Grondboontjie

Foto: Lekker en Vinnig

(Uit: Spogresepte, Suid-Afrikaanse Vroue-Landbou-unie)

Lewer 4-6 porsies

Bestanddele:

  • 385 9 (1 blik) kondensmelk
  • 75 ml gladde of growwe grondboontjiebotter
  • 125 ml room

Metode:

  1. Verhit alles saam oor lae hitte en roer totdat die grondboontjiebotter opgelos het.

Bron: Lekker en Vinnig – Biltonggeregte
Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

4 Kommentare

Ronnie ·

Wat van ek los die roomys en eet slegs die sous? Klink so lekker.

Eliza-beth ·

Daar’s hy Ronnie – ek voel ampers ook so maar ‘n roomys self was nog nooit sleg nie, met of sonder die sous! Ek sal maar altwee neem dankie!

Ronnie ·

Eliza-beth: smaak my dis net ek en jy wat resepte lees…

Eliza-beth ·

@Ronnie – ja maar ek is te lui om dit te maak! My mond water net as ek dit lees maar ek kom nie by die maak van die geregte nie! Treurig ne!

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.