Soorte resepte:

[Resep] Karamel-springmielies

Foto: Lekker en Vinnig

Karamel-springmielies. Foto: Lekker en Vinnig

Dié soetsout-kombinasie is ʼn heerlike peuselhappie vir ʼn rustige aandjie tuis.

Bestanddele:

  • 125 ml botter
  • 125 ml bruinsuiker
  • 60 ml gouestroop
  • ʼn knippie sout
  • ʼn knippie koeksoda
  • 5 ml vanieljegeursel
  • 10 x 250 ml gaar springmielies

Metode:

  1. Meng die botter, suiker, stroop, en sout saam. Mikrogolf dit teen 100% krag vir ongeveer 3 minute of totdat dit gekaramelliseer het. Roer dit kort-kort.
  2. Voeg die koeksoda en vanieljegeursel by en meng goed.
  3. Giet oor die springmielies en roer goed deur.

Bron: Lekker en Vinnig – Lekkers
Uitgewer: Lapa
Die resep is oorspronklik gepubliseer in Soet en sout deur Margie van Tonder.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

Hannah ·

Hmmmm…. net reg vir die kleinkinders! Baie dankie vir hierdie lekker resep!

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.