Soorte resepte:

[Resep] Malvalekkers

Malvalekkers (Foto: Laat die potte sing, Lapa-uitgewers)

Malvalekkers hoef nie net pienk te wees nie. Maak jou malvalekkers hierdie naweek met die kleur van jou keuse.

Bestanddele:

  • 1 ½ k (375 ml) strooisuiker
  • ½ k (125 ml) koue water
  • 4 t (20 ml) gelatien
  • ½ k (125 ml) warm water
  • 1 t (5 ml) kleursel van jou keuse
  • 1 t (5 ml) vanieljegeursel
  • Meelblom

Metode:

  1. Klits die strooisuiker en koue water vir 10 minute totdat die strooisuiker opgelos is.
  2. Smelt die gelatien in warm water en voeg die warm gelatienwater by die suikerwater.
  3. Voeg die kleursel en vanieljegeursel by. Klits die mengsel tot donsig en dik.
  4. Strooi meelblom in ‘n glasbak en giet die geklitste mengsel in die bak.
  5. Strooi meelblom gemeng met ‘n bietjie versiersuiker oor.
  6. Bedek die bak met kleefplastiek en plaas dit eenkant vir ten minste agt uur om te stol. Moet dit nie in die yskas laat stol nie.
  7. Sny die lekkers in vorms van jou keuse. As die gesnyde lekkers aan mekaar klou, kan jy nog meelblom daaroor strooi.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae