Soorte resepte:

Resep: Peppermint Crisp-pakkies

Peppermint Crisp-pakkies (Foto: Janie Monsieur/Maroela Media)

Dié Peppermint Crisp-tertjies eet jy sommer met jou hande!

Lewer 12 pakkies

Bestanddele

  • fillodeeg
  • 250 ml room
  • 1 x blikkie karamelkondensmelk
  • 2 x 150 g Peppermint Crisp-sjokoladestafies

Metode

FILLODEEG

  1. Sny fillodeeg in blokkie van sowat 10 x 10 cm. Verf die fillovelle met water en hou dit onder ʼn klam vadoek sodat dit nie uitdroog nie.
  2. Voer ʼn muffinpan uit met die twee lagies fillo-velletjies in elke holte, verf dit met ʼn bietjie olie en bak vir 16 minute by 160 °
  3. Laat die doppies afkoel.

PEPPERMINT CRISP-VULSEL

  1. Klits die room styf en vou die karamelkondensmelk daarby.
  2. Rasper een van die sjokoladestafies fyn en vou dit ook in. Kap die ander sjokolade grof en hou dit eenkant vir versiering.
  3. Wanneer die doppies afgekoel is, skep lepelsvol van die vulsel daarin.
  4. Sprinkel die grofgekapte sjokolade bo-op elkeen en plaas in die yskas vir sowat 2 uur voor bediening.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

3 Kommentare

O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.