Soorte resepte:

Resep: Sagopoeding

Argieffoto Foto: Abby, thechoulife.com

Argieffoto Foto: Abby, thechoulife.com

Bestanddele:
4 k melk
1 k sago
2 e botter
¾ k suiker
4 eiers
1 t vanieljegeursel
appelkooskonfyt
knippie sout

Metode:
1. Stel oond op 180°C (350°F).
2. Kook melk, suiker, sout en sago totdat sago deurskynend is.
3. Laat effens afkoel.
4. Roer botter by.
5. Voeg effens geklitste eiergele en geursel by.
6. Skep in gesmeerde vuurvaste bakskottel.
7. Smeer appelkooskonfyt bo-oor.
8. Klits eierwitte styf met 6 eetlepels suiker.
9. Skep bo-op konfyt en bak tot ligbruin.

Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

Trudie ·

More, ek het altyd gehoor mens moet sago oornag week? en die resep noem niks van dit nie. kan ek dit halfveer vir 1 persoon? Baie dankie

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.