Soorte resepte:

[Resep] Tropiese vrugte-ysies

Foto: Lekker en Vinnig

Tropiese vrugte-ysies. Foto: Lekker en Vinnig

Kyk eers watter bestanddele benodig word voor jy dié resep vir die kinders wil maak. Grootmense mag ook mos ysies eet …

Lewer 8 porsies

Bestanddele:

  • 750 ml gekapte vars pynappel
  • 80 ml onversoete klappermelk
  • 125 ml water
  • 45 ml strooisuiker
  • 80 ml wit rum
  • 8 roomysstokkies

Metode:

  1. Meng al die bestanddele in ʼn voedselverwerker en meng tot glad.
  2. Filtreer die vloeistof deur ʼn fyn sif in ʼn maatbeker en gooi die soliede stukkies in die sif weg.
  3. Giet die vloeistof in die roomysvorms en bevries dit vir 45 minute.
  4. Druk die roomysstokkies in die vorms en bevries die ysies vir minstens 24 uur tot dit hard bevrore is.

Bron: Lekker en Vinnig – Vrugte
Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae