Soorte resepte:

Hap saam met Lochner: Belgiese mossels

Belgiese mossels (Foto: skermgreep uit video)

Kyk wat maak Lochner de Kock dié week!

Bestanddele:

  • visaftreksel
  • seldery, fyngekap
  • 1 ui
  • tamatie
  • vars koljander
  • witwyn
  • mossels

Metode:

  1. Meng al die bestanddele, behalwe die mossels en witwyn, saam in ’n diep pan op matige tot warm hitte.
  2. Wanneer die mengsel warm is, gooi die mossels by.
  3. Roer alles saam en snipper koljander daarin.
  4. Meng alles weer saam en sit die pan se deksel op. Laat dit vir ongeveer 5 minute kook.
  5. Gooi witwyn by en haal van stoof af.
  6. Skep op en snipper nog koljander bo-oor.

Kyk in die video hoeveel van elke bestanddeel Lochner byvoeg, en pas dit gerus aan volgens jou persoonlike behoeftes.

Hierdie video is deel van ʼn reeks kosvideo’s wat Maroela Media saam met Lochner de Kock, bekende Suid-Afrikaanse koskenner, vervaardig. Die video’s word weekliks op Maroela Media gepubliseer. Kyk na al die Hap saam met Lochner-video’s op Maroela Media. – Red

Kyk hier hoe Lochner hierdie resep voorberei:

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Resep-video's, Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae