Hier is ’n lekker resep om jou éie boerewors te maak en stop.
Bestanddele
500 g maalvleis, los gemaal
knippie sout
knippie peper
1 e (15 ml) growwe peper
1 e (15 ml) growwe sout
30 g peppadews, fyngekap
125 g kaas, fyngesny
1 derm
Metode
Plaas die maalvleis in ’n mengbak.
Sprinkel die sout, peper, peppadews en kaas oor die maalvleis.
Meng al die bestanddele deeglik deur in die bak.
Sit die maalvleismengsel in ’n worsstopper, heg die derm aan die worsstopper en vul die derm met die maalvleismengsel.
Braai die wors en dien op.
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.