Perfek vir Sondagmiddagete!
Lewer 6 porsies
Bestanddele
- ekstra CLOVER Mooi River-botter om mee te smeer
- 8 tot 10 hoenderporsies
- sout en peper na smaak
- 50 g (1 pakkie) bruinuiesoppoeier
- 250 ml (1 k) kookwater
- 250 ml (1 k) blatjang
- 250 ml (1 k) Clover Cream O’Naise
Metode
- Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Smeer ’n oondvaste bak goed met botter.
- Geur die hoenderstukke met sout en peper. Pak die hoenderstukke in die bak.
- Meng die soppoeier en kookwater tot glad.
- Roer die blatjang en Cream O’Naise by die sop tot goed gemeng.
- Skep die mengsel oor die hoender. Bedek die bak met die deksel of met foelie.
- Bak vir een en ’n halfuur. Verwyder die deksel/foelie en laat verbruin onder die oondelement.
- Sit warm voor saam met rys.
Bron: Onthoukos
Uitgewer: Lapa
Sny dik uieringe en sit die onder in die bak en die hoenderstukke bo-op. Volg dan die resep hierbo. Ek maak dit gereeld en dis heerlik!!
Ek ken gladnie Clover cream o’naise nie. Is dit mayonaise?