Soorte resepte:

Resep: Bobotie

Argieffoto

Argieffoto

Vleis:
1 kg maalvleis
2 k water

Kook tot gaar.
Gooi water af en hou eenkant.

Voeg by vleis:
1 k pitlose rosyne
2 groot uie fyngekap en ʼn bietjie gebraai
¼ k margarien
2 t Aromat
2 e kerrie “Mild” (afgeskraap)
1 e asyn
1 t sout
2 snye brood geweek in afgegooide water
4 piesangs

Metode:
Smeer bak.
1. Gooi helfte van vleismengsel in.
2. Smeer ʼn laag appelkooskonfyt bo-oor.
3. Plaas laag gedroogde appelkose bo-oor.
4. Dan laag gesnyde piesangs.
Herhaal, vanaf (1) tot (4).
Gooi bo-oor 2 eiers en ʼn half koppie melk – goed geklits.
Bak 180°C (350°F) vir ± 30 minute tot styf en mooi bruin bo-op.
Bedien met blatjang, klapper en gekapte pynappel.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.