Soorte resepte:

Resep: Boerewors-sosaties

Foto: Japtrap-Braai

Foto: Japtrap-Braai

Suid-Afrika se gunsteIing-wors maak uitmuntende sosaties – én dis ʼn welkome variasie op die manier wat ons boerewors gewoonlik berei.

Lewer 12

Bestanddele:

  • 750 g boerewors van die beste gehalte
  • 12 houtsosatiestokkies, in water geweek vir 30 minute
  • 1 groot rooi ui, in wiggies gesny
  • 12 kersietamaties
  • 1 rooi, groen of geeI soetrissie, ontpit en in groterige stukke gesny
  • olyfolie
  • sout en varsgemaalde swartpeper

 Metode:

  1. Gebruik ʼn skerp mes en sny die boerewors in stukke van 3 tot 4 cm lank. Sit ʼn uiwiggie, ʼn stuk boerewors, tamatie, nog ʼn stuk boerewors en ʼn stuk soetrissie op elke sosatiestokkie.
  2. Plaas in ʼn bakpan en smeer olyfolie oor die sosaties. Geur deeglik met sout en peper net voordat jy dit op die rooster sit.
  3. Braai vir 7 tot 10 minute aan elke kant.

Bron: Japtrap Braai
Uitgewer: Random House Struik

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

2 Kommentare

carol every ·

Stem saam Rudi, lekker gegeurde wors my gunsteling!!

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.