Soorte resepte:

Resep: Boerewors-sosaties

Foto: Japtrap-Braai

Foto: Japtrap-Braai

Suid-Afrika se gunsteIing-wors maak uitmuntende sosaties – én dis ʼn welkome variasie op die manier wat ons boerewors gewoonlik berei.

Lewer 12

Bestanddele:

  • 750 g boerewors van die beste gehalte
  • 12 houtsosatiestokkies, in water geweek vir 30 minute
  • 1 groot rooi ui, in wiggies gesny
  • 12 kersietamaties
  • 1 rooi, groen of geeI soetrissie, ontpit en in groterige stukke gesny
  • olyfolie
  • sout en varsgemaalde swartpeper

 Metode:

  1. Gebruik ʼn skerp mes en sny die boerewors in stukke van 3 tot 4 cm lank. Sit ʼn uiwiggie, ʼn stuk boerewors, tamatie, nog ʼn stuk boerewors en ʼn stuk soetrissie op elke sosatiestokkie.
  2. Plaas in ʼn bakpan en smeer olyfolie oor die sosaties. Geur deeglik met sout en peper net voordat jy dit op die rooster sit.
  3. Braai vir 7 tot 10 minute aan elke kant.

Bron: Japtrap Braai
Uitgewer: Random House Struik

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

2 Kommentare

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.