Soorte resepte:

[Resep] Garnale met peri-peri sous

Foto: Pixabay.com

Garnale met peri-peri sous. Foto: Pixabay.com

Daar kan vinnig huismoles ontstaan as daar nie genoeg kos vir almal is nie, veral as ʼn mens garnale voorsit…

Bestanddele:

  • 4 e peri-peri olie
  • 125 ml kookolie
  • 1 e tamatiesous
  • 1 e Worcester-sous
  • 1 e Tabasco-sous
  • sap van ʼn suurlemoen
  • 5 ml braaivleisspeserye
  • 5 ml knoffelvlokkies
  • 2,5 ml Aromat
  • sout na smaak
  • garnale

Metode:

  1. Meng al die bestanddele saam om ʼn sous te vorm
  2. Plaas garnale in die sous en laat staan in die yskas vir vier uur.
  3. Stowe tot gaar en bedien op rys.

Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae