Soorte resepte:

[Resep] Garnale met peri-peri sous

Foto: Pixabay.com

Garnale met peri-peri sous. Foto: Pixabay.com

Daar kan vinnig huismoles ontstaan as daar nie genoeg kos vir almal is nie, veral as ʼn mens garnale voorsit…

Bestanddele:

  • 4 e peri-peri olie
  • 125 ml kookolie
  • 1 e tamatiesous
  • 1 e Worcester-sous
  • 1 e Tabasco-sous
  • sap van ʼn suurlemoen
  • 5 ml braaivleisspeserye
  • 5 ml knoffelvlokkies
  • 2,5 ml Aromat
  • sout na smaak
  • garnale

Metode:

  1. Meng al die bestanddele saam om ʼn sous te vorm
  2. Plaas garnale in die sous en laat staan in die yskas vir vier uur.
  3. Stowe tot gaar en bedien op rys.

Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.