Die perfekte kombinasie van geure.
Lewer 6-8 porsies
Bestanddele
- 8 varkworsies
- 20 ml aangemaakte mosterd
- 20 ml tamatiesous
- 20 ml mayonnaise
- 2 groot agurkies, in die lengte in dun skywe gesny
- 8 Cheddarkaasvingers
- 8 repies ontbytspek, swoerd verwyder
SOETSUUR‑SOUS
- 440 g (1 blik) fyn pynappel
- 1 agurkie, in ringetjies gesny
- 20 ml gekapte soetrissie
- 1 piekelui, geskil en fyngekap
- 15 ml heuning
- 15 ml sojasous
- 10 ml asyn
- 25 ml tamatiesous
- 10 ml mielieblom
Metode
- Sny die worsies in die lengte sonder om hulle dwarsdeur te sny.
- Meng die mosterd, tamatiesous en mayonnaise en smeer binne-in die worsies.
- Plaas ’n agurkieskyf en ’n kaasvinger in elke worsie. Draai toe in ’n reep ontbytspek en steek met tandestokkies vas.
- Verhit die sousbestanddele, behalwe mielieblom, saam. Prut 10 minute lank en verdik met die mielieblom.
- Rooster die worsies 15-20 minute lank sowat 100 mm bo koel kole.
- Sit dadelik met die sous voor.
Bron: Lekker & Vinnig: Worsgeregte
Uitgewer: Lapa