Soorte resepte:

[Resep] Jacques se skelvis

Foto: Pixabay. com

My seun, Jacques, was in die lugmag en wou nooit vis eet nie. Een naweek kom hy onverwags huis toe en dié gereg was vir aandete berei. Hy het die bak leeggemaak en sedertdien moes ons dit elke keer maak as hy huis toe kom, skryf ʼn Maroela-leser, Susan Lotter.

Bestanddele:

  • 5-6 gevriesde skelvisfilette
  • 1 pakkie wit uiesop volgens aanwysings aangemaak maar gebruik net 400 ml melk. Dit moet soos dik witsous wees.
  • 1 koppie beleë Cheddar-kaas

Metode:

  1. Pak vis in oondskottel, meng kaas met sous en gooi oor gevriesde vis.
  2. Bak vir 30-45 in oond by 180 °C.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

E.K. ·

My tipe resep – net drie bestanddele en daar gaat jy. Vier as jy nou melk bytel, maar steeds die tipe resep vir my!

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.