Soorte resepte:

Resep: Kerrie en rys

Argieffoto

Argieffoto

Vir 5 kg vleis gebruik 2 kg rys.

Bestanddele:
5 kg maalvleis
2 kg pak gevriesde gemengde groente
2 k pitlose rosyne
¼ t naeltjies
½ t koljander
1 k asyn
1¼ k appelkooskonfyt
6 e kerriepoeier “Mild” (afgeskraap)
½ k olie
1 t mosterd
1 klein blikkie tamatiepasta (115 g)
Sout en peper na smaak

Metode:
1. Braai uie.
2. Voeg maalvleis by.
3. Prut vir 15 minute.
4. Voeg groente by.
5. Roer geurmiddels in en prut vir 30 minute.
6. Voeg tamatiepasta en rosyne by en kook goed deur.

Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

Pierre Saaiman ·

Ek wil graag verneem hoe ons kan deelneem aan die lotery vir die huis in Wellington soos berig?

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.