Soorte resepte:

Resep: Sampioen-en-speksosaties

Foto: Lekker en Vinnig

Sampioen-en-speksosaties. Foto: Lekker en Vinnig

ʼn Sosatie is altyd ʼn wenner – veral as die resep so maklik soos dié een is. Perfek vir die kosblik, ʼn braai of sommer vir aandete wanneer dinge rof gaan.

Lewer 8 porsies

Bestanddele:

  • 500 g knopiesampioene
  • 250 g streepspek
  • 300 ml braaisous
  • sosatiestokkies, vir 1 uur in water geweek

Metode:

  1. Sny die spekstroke in die helfte en draai elk van die sampioene met ʼn stukkie spek toe.
  2. Ryg die sampioene op die sosatiestokkies en verf die braaisous oor.
  3. Braai die sosaties vir 10-15 minute tot die spek gaar is.
  4. Bedruip dit met braaisous terwyl dit gebraai word.
  5. Bedien dadelik.

Bron: Lekker en Vinnig – Sosaties
Uitgewer: Lapa

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

2 Kommentare

Piet ·

Enige braaisous(barbeque sauce) soos Jimmy’s, hulle is almal basies dieselfde, of jy kan jou eie maak.
Meng Tamatiesous, soyasous, suiker, asyn en hier kan jy jou verbeelding gebruik, voeg bietjie worchestersous, braai speserye, brandsous, ensovoorts by.

O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.