Soorte resepte:

[Resep] Sosaties met vinkel, worsies en olywe

worsie

Sosaties met vinkel, worsies en olywe. Foto: Lekker en Vinnig

Hierdie lyk soos ʼn heerlike peuselhappie terwyl die res van die vleis gebraai word.

Lewer 4 porsies

Bestanddele:

  • 1 vinkelbol, in 2,5 cm-blokkies gesny
  • 1 rooi soetrissie, in 2,5 cm-blokkies gesny
  • 16 ontpitte groen olywe
  • 30 ml olyfolie
  • sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
  • 500 g varkworsies, in 2,5 cm-Iengtes gesny
  • 8 sosatiestokkies, vir 1 uur in water geweek

Metode:

  1. Meng die vinkel, soetrissie, olywe, olie, sout en peper in ʼn mengbak.
  2. Ryg die varkworsies, vinkel, soetrissie en olywe om die beurt op die sosatiestokkies.
  3. Smeer ʼn bietjie olie oor die braairooster en rangskik die sosaties daarop.
  4. Braai die sosaties vir 8-10 minute tot die worsies gaar is. Draai die sosaties af en toe om gedurende die braaityd.

Bron: Lekker en Vinnig – Sosaties
Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae