Soorte resepte:

[Resep] Tunatert

Foto: g01.s.alicdn.com

Maroela Media-leser Johan se tunatert is maklik en vinnig, en jy kan dit sommer in een bak meng. Boonop is die bestanddele nie volksvreemd nie, en die meeste mense het dit reeds in hul koskaste. Van begin tot einde behoort hierdie tert nie meer as ʼn halfuur te neem nie.

Bestanddele

  • 2 pakke kaas-en-uie Simba-skyfies
  • 2 eiers
  • 2 e mayonnaise
  • 2 e blatjang
  • 2 blikkies tuna
  • 1 middelslag-ui
  • 1 e kookolie
  • gerasperde kaas

Metode

  1. Druk die skyfies fyn in die pak en gooi in oondpan.
  2. Breek eiers in.
  3. Meng mayonnaise en blatjang by.
  4. Ontwater tuna en meng by.
  5. Soteer ui liggies in olie tot glaserig en voeg by mengsel.
  6. Maak mengsel gelyk in die pan (+/- 1 cm dik).
  7. Strooi gerasperde kaas oor.
  8. Bak in matige oond vir ongeveer 10-20 minute (tot die kaas gesmelt is).
  9. Haal uit en laat afkoel. Sny in blokkies.

Heerlik saam met beetslaai of enige ander slaai.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Gebak, Vleis en seekos

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

3 Kommentare

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.