Lochner gee dié week vir ʼn Russiese dis ʼn “boere-twist”.
Bestanddele
BESLAG
- 1 k bruismeel
- 1 eier
- ½ k sodawater
- ½ k fyn biltong
- bietjie olie
BOLAAG
- suurroom
- biltong, dun gekerf
- vars suurlemoensap
- 3 e basiliekruidpesto
- 2 e maaskaas
- peper
- dille vir versiering
Metode
- Meng bruismeel, eier, sodawater en biltong saam in ʼn bak. Skep lepels vol op ʼn warm pan met bietjie olie in. Braai tot gaar en laat dit afkoel.
- Skep ʼn lepel vol suurroom op elke koekie en pak biltong bo-op. Spuit bietjie suurlemoensap op elkeen.
- Meng die basiliekruidpesto met die maaskaas en sit bietjie daarvan ook bo-op.
- Rond af met peper en dille.
Kyk in die video hoeveel van elke bestanddeel Lochner byvoeg, en pas dit gerus aan volgens jou persoonlike behoeftes.
Hierdie video is deel van ʼn reeks kosvideo’s wat Maroela Media saam met Lochner de Kock, bekende Suid-Afrikaanse koskenner, vervaardig. Die video’s word weekliks op Maroela Media gepubliseer. Kyk na al die Hap saam met Lochner-video’s op Maroela Media. – Red
Kyk hier hoe Lochner hierdie resep voorberei: