Dié sop maak jy blitsvinnig! Kyk hier hoe Lochner de Kock dit maak.
Bestanddele
- 1 sny Franse brood
- pecorinokaas
- ½ ui
- sojasous
- beesaftreksel
Metode
- Sprinkel kaas oor die sny brood en sit dit eenkant.
- Braai ui met sojasous tot dit verbruin.
- Sit die gebraaide ui in ʼn glas en giet beesaftreksel daaroor.
- Druk die broodjie bo-op in.
- Bak dit vir 10 tot 15 minute teen 200 °
- Eet warm met ʼn lepel uit die glas uit.
Kyk in die video hoeveel van elke bestanddeel Lochner byvoeg, en pas dit gerus aan volgens jou persoonlike behoeftes.
Hierdie video is deel van ʼn reeks kosvideo’s wat Maroela Media saam met Lochner de Kock, bekende Suid-Afrikaanse koskenner, vervaardig. Die video’s word weekliks op Maroela Media gepubliseer. Kyk na al die Hap saam met Lochner-video’s op Maroela Media. – Red
Kyk hier hoe Lochner hierdie resep voorberei:
Ek kan ongelukkig nie die video oopmaak nie.
Hoeveel ml sojasous, en aftreksel asb.