Soorte resepte:

[Resep] Knoffelbrood

‘n Grafiese voorstelling ter illutrasie. Foto: Pixabay.com

Ek het hierdie broodjies die eerste keer by ʼn vriendin geëet en toe sommer aangepas toe ek dit self begin maak het. Nou het ek darem ietsie wat ek kan saamvat na ‘n braai. En glo my, daar word gewoonlik ’n versoek daarvoor ingesit, skryf ʼn Maroela-leser, Madelene Venter.

Bestanddele:

  • ʼn Dosyn dagoud lang broodrolletjies (wat gebruik word om worsbroodjies te maak)
  • 500 ml room
  • 750 ml mayonnaise
  • knoffel na smaak
  • 1 k gerasperde kaas

Metode:

  1. Verhit oond na 150°C.
  2. Sny die rolletjies in wieletjies. (Madelene sny die wieletjies in die breedte met dieselfde hoogte as haar oondpan.)
  3. Pak die wieletjies plat in ʼn oondbak.
  4. Maak ʼn mengsel van die room, mayonnaise en knoffel.
  5. Gooi die mengsel oor die broodwieletjies.
  6. Gooi gerasperde kaas oor.
  7. Bak vir ongeveer 30 minute.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.