Soorte resepte:

Resep: Feestelike jelliering

Feestelike jelliering (Foto: Lapa-uitgewers)

Hierdie jelliering is maklik om te maak en perfek vir Kersfees.
10 porsies

Bestanddele

  • 1 x 80 g pakkie framboosjellie
  • 1 x 80g pakkie groenpruimjellie
  • 1 x 80 g pakkie pynappeljellie
  • 1 x 290 g blikkie nagereg-room
  • 500 ml vanieljevla
  • vars aarbeie, kiwivrugte of enige ander vars vrugte

Metode

  1. Maak die framboos- en groenpruimjellie volgens die aanwysings op die verpakking aan.
  2. Giet die jellie in aparte reghoekige bakke en laat in die yskas stol.
  3. Maak die pynappeljellie aan met 1 koppie kookwater en laat eenkant om effens af te koel (nie in die yskas nie).
  4. Verwyder die framboos- en groenpruimjellie uit die yskas en sny in 1-cm-blokkies.
  5. Rangskik die jellieblokkies in ʼn jellieringvorm.
  6. Meng die room met die pynappeljellie en giet dit oor die jellieblokkies in die jellieringvorm. Laat dit in die yskas stol.
  7. Keer die jelliering uit op ʼn koekstander sodra dit gestol het. Vul die middel van die jeliering met vars vrugte.
  8. Giet die vla oor die jelliering en bedien.

Bron:Kook saam Kaaps

Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.