Hierdie sosaties is ʼn smaaklike voorgereg vir enige geleentheid.
Lewer 8 porsies
Bestanddele
500 g knopiesampioene
250 g streepspek
300 ml braaisous
sosatiestokkies, vir 1 uur in die water geweek
Metode
Sny die spekstroke in die helfte en draai elk van die sampioene met ʼn stukkie spek toe.
Ryg die sampioene op die sosatiestokkies en verf die braaisous oor.
Braai die sosaties vir 10 – 15 minute tot die spek gaar is.
Bedruip dit met braaisous terwyl dit gebraai word.
Bedien dadelik.
Bron: Lekker & Vinnig: Sosaties
Uitgewer: Lapa
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.