Hierdie fudgeresep is die enigste een wat jy ooit nodig het!
Lewer sowat 80 porsies
Bestanddele
- 385 g (1 blik) kondensmelk
- 500 ml strooisuiker
- 5 ml vanieljegeursel
- 125 g botter of margarien
Metode
- Smeer ʼn reghoekige glasbak goed met botter of margarien.
- Meng al die bestanddele in ʼn diep glasbak en mikrogolf dit 2 minute lank op hoog. Klop dit goed met ʼn houtlepel.
- Mikrogolf dit nog 10 minute lank op hoog – roer dit elke minuut en sorg dat dit nie oorkook nie.
- Klop die fudgemengsel goed – dit lyk nie so dik soos fudge wat op die gewone manier gemaak is nie.
- Skep die mengsel in ʼn gesmeerde bak en laat dit afkoel. Sny dit in blokkies.
Bron: Lekker & vinnig: Lekkers (Uit: Nie vir Ma’s nie deur Karin Behm-Joubert en Daleen van der Linde)
Uitgewer: Lapa