“Dit was sekerlik die lekkerste vis wat ek in my hele lewe geëet het. Ons het vars brood gebruik om die tamaties en sousie wat gevorm het te eet. Sommer die stukke brood so deur die pan gesleep.”
Bestanddele
- 600 g rosatamaties
- 2 silwervisse
- sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
- 6 knoffelhuisies, fyngekap
- 4 e brandrissievlokkies
- ʼn bietjie koekmeel
- olie om te braai
- 2 suurlemoene
Metode
- Sny die tamaties in die helfte.
- Sny drie kepe op die filette van die visse.
- Smeer die visse met sout, peper, knoffel en brandrissievlokkies. Strooi ʼn bietjie meel oor die visse.
- Verhit olie in ʼn pan en braai die visse aan die een kant. Voeg die tamaties by sodra die visse omgedraai word.
Bron: Sjef Snoekie: Laat die potte sing
Uitgewer: Lapa