Soorte resepte:

Resep: Maklike whiskey-fudge

Whiskey-fudge

Foto: Woestynkombuis

Lewer ongeveer 14 tot 16 stukkies fudge

Bestanddele:

  • 2 k suiker
  • 1 k room
  • ½ k melk
  • 2 e gouestroop
  • 1 e sagte botter
  • knippie sout
  • 1 t vanieljegeursel
  • 3 e whiskey

Metode:

  1. Voeg alles, behalwe die whiskey, saam in ’n swaarboomkastrol en plaas op die stoof.
  2. Roer tot die suiker opgelos is, en kook dan verder tot sagtebalstadium.
  3. Haal van die stoof af.
  4. Hou aan roer tot die mengsel ophou borrel.
  5. Gooi die whiskey by en roer deur.
  6. Gooi die mengsel uit in ’n gesmeerde pan.
  7. Laat dit afkoel en sny in blokkies.

Bron: Woestynkombuis 
Uitgewer: Fox and Raven Home

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Soetgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

BoereBikerBaby ·

Klink lekker, gaan dit defnitief probeer. So bietjie soetigheid vir die feesgetei…

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.