Nooi solank jou bure vir ʼn koppie koffie en tert die naweek – hulle gaan heerlik hieraan smul.
Lewer 12 porsies
Bestanddele
- 200 g (1 pak) Tennisbeskuitjies
- 250 ml room
- 360 g (1 blik) karamelkondensmelk
- 1 groot Peppermint Crisp-sjokolade
Metode
- Pak ʼn laag Tennisbeskuitjies op die bodem van ʼn tertbak.
- Klits die room styf en roer die kondensmelk by.
- Rasper twee derdes van die sjokolade by die kondensmelkmengsel.
- Smeer ʼn dun lagie kondensmelkmengsel op die koekielaag.
- Herhaal die lae tot die bestanddele op is. Eindig met ʼn laag kondensmelkmengsel.
- Rasper die oorblywende sjokolade bo-oor. Plaas in die yskas tot gestol.
Bron: Lekker & Vinnig: Yskasterte (Uit: Vinnig en maklik: Resepte uit Vrouekeur 3 deur Marlo Carstens)
Uitgewer: Lapa