Soorte resepte:

[Resep] Tuna-en-tjips-tert

Foto: Lapa

Karlien van Jaarsveld deel hierdie resep in die boek Sterkos, wat deur Lapa uitgegee is.

Bestanddele:

  • 170 g tuna, gedreineer
  • 1 middelslag-ui, gerasper
  • 50 ml blatjang
  • 50 ml mayonnaise
  • 2 eiers, geklits
  • 100 ml volroommelk
  • 125 g kaas-en-uie-skyfies, fyngedruk
  • 187 ml cheddarkaas, gerasper

Metode:

  1. Meng alle bestanddele in mengbak.
  2. Spuit mikrogolfvaste tertbord van 20 cm met kossproei.
  3. Giet tunamengsel in tertbord en mikrogolf vir 12 tot 15 minute op hoog. Die middel moet net gestol wees.

Wenk:

Die tyd sal deur die sterkte (watt) van jou mikrogolfoond bepaal word.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae