Soorte resepte:

[Resep] Uitjies in foelie

Foto: Lekker en Vinnig

Uitjies in foelie. Foto: Lekker en Vinnig

Gebraaide uie is stroopsoet en die lekkerste bykos vir ʼn braai.

Lewer 6-8 porsies

Bestanddele:

  • 500 g piekeluie, geskil, stingelente behou
  • 200 ml botter of margarien
  • 10 ml vars of 5 ml droë orego
  • 2 knoffelhuisies, geskil en gekneus
  • 5 ml sout
  • 3 ml varsgemaalde swartpeper
  • 20 ml suurlemoensap

Metode:

  1. Plaas bestanddele in foelie en bak 30-45 minute lank in die oond of op  die kole.
  2. Knip stingelente af en sit uitjies warm voor.

Bron: Lekker en Vinnig – Braaigeregte
Uitgewer: Lapa
Resep oorspronklik gepubliseer in Braaitreffers deur Hannetjie Joubert.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Groentegeregte

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae