ʼn Mengsel van sjokolade, vla en piesangbrood is waarvan drome gemaak word.
Lewer sowat 5 porsies
Bestanddele
- 1 (350 g) piesangbrood
- 1 k room
- 1 e vanieljegeursel
- 100 g suiker
- 1 e vlapoeier
- 2 eiers
- sjokoladesplinters vir bo-op
Metode
- Sny die piesangbrood in dik skywe en pak dit in ʼn vlak oondbak.
- Meng die room, vanielje, suiker, vlapoeier en eier in ʼn aparte bak. (Jy kan 1 k melk byvoeg indien bogenoemde nie genoeg is om die piesangbrood goed te bedek nie.)
- Giet die roommengsel oor die piesangbrood en laat dit vir 5 minute week.
- Bak by 180 °C vir 30 minute.
- Sodra die poeding uit die oond kom, sprinkel sjokoladesplinters oor. Sit net so voor of saam met vla of roomys.
Resep: Janie Monsieur