Wie’t gesê ontbyt is vervelig? Hierdie rokerige roereier sal die teendeel bewys.
Bestanddele
- 30 ml botter
- 2 tot 3 groot bruin sampioene, gesny
- ʼn handvol jong spinasieblare (opsioneel)
- 3 groot eiers, geklop
- ½ k gerasperde gerookte mozzarella
- sout en peper na smaak
- gerookte paprika, om bo-oor te sprinkel
Metode
- Verhit die botter in ʼn pan en braai die sampioene tot goudbruin. Voeg die spinasie by en braai vir ʼn halwe minuut tot dit net begin verlep.
- Voeg die eiers by en roer. Sprinkel die kaas oor terwyl die eiers nog effens loperig is en sit ʼn deksel op sodat die kaas kan smelt.
- Verwyder die deksel na ʼn minuut en geur met sout, peper en ʼn knippie paprika. Skep uit op ʼn bord en bedien dadelik.
Bron: Suid-Afrikaanse Sampioenkwekersvereniging