Soorte resepte:

Resep: Caprese-slaai

Foto: Makietie

Foto: Makietie

Tiaan en Mynhardt het die bekende slaai met ’n swetterjoel tamatiesoorte ’n bietjie woema gegee.

Voorbereiding: 15 minute

Bestanddele

  • Verskeidenheid vars tamaties van alle kleure
  • mozzarellakaas
  • olyfolie
  • varsgemaalde swartpeper
  • growwesout
  • basiliekruid

 Metode

  1. Sny die tamaties in dik skywe.
  2. Skeur die mozzarellabolletjies in stukke en rangskik dit bo-op die tamatie.
  3. Nou vir die olyfolie, peper en sout. Moenie skaam wees nie! Hoe meer hoe beter.
  4. Voeg die basilieblare heel laaste by sodat dit nie te veeI kneus nie en steeds mooi vertoon wanneer die slaai tafel toe gaan.

Bron: Makietie, deur Tiaan Langenegger & Mynhard Joubert
Uitgewer: Human & Rousseau

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae