Soorte resepte:

Resep: Suri se warm rysslaai

Bestanddele:

Suri se warm rysslaai. Foto: Tannie Poppie Kook

Suri se warm rysslaai. Foto: Tannie Poppie Kook

• 500 ml rys
• 1 pak (250 g) spekvleis, fyngekap
• 2 uie, fyngekap
• 1 groen, geel of rooi soetrissie, fyngekap
• 1 houer (250 g) sampioene, fyngekap
• 2 tamaties, fyngekap
• sonneblomolie vir braai

Metode:

1. Kook die rys gewoonweg tot gaar.
2. Braai die spekvleis tot gaar.
3. Braai die uie, soetrissie, sampioene en tamaties in
4. die olie tot gaar.
5. Meng die rys, spekvleis en sampioenmengsel.

Bron:

Die resepteboek, Tannie Poppie Kook, word uitgegee deur Human & Rousseau. Besoek die uitgewer se webwerf vir meer inligting oor die boek en skrywer. Lees ook meer oor Tannie Poppie en haar resepteboek hier.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae