Soorte resepte:

Luister: Gewilde SA Kaasfees is om die draai

Kaasfees-2015

Die SA Kaasfees vind op 25 tot 27 April in Stellenbosch plaas. Foto: Winelandsweb.co.za

ʼn Ryp brie, camembert, ʼn stukkie bokmelkkaas en romerige wit bloukaas – as kaas iets is wat jou mond laat water, moet jy beslis ʼn draai by die Suid-Afrikaanse Kaasfees gaan maak. Smulpape en kaasliefhebbers kan dit groot inskryf in hul dagboek, want die fees, nou al in sy veertiende jaar, word hierdie naweek by Sandringham net buite Stellenbosch aangebied.

Esté Meyer Jansen het met Porchia Adams, bemarkings-en-kommunikasiebestuurder van die fees, in Sandringham gesels om vas te stel wat maak die fees so besonders en wat besef Suid-Afrikaners nie aldag oor ons kaassoorte nie.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Goeie nuus, Koolstoof, Podsendings

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae