Soorte resepte:

[Resep] Maaskaas-doopsous

Doopsous

Foto: Uitpakkos

ʼn Verfrissende en voedsame doopsous.

Bestanddele:

  • 125 ml / 125 9 gladde laevetmaaskaas
  • 10-15 ml mosterdsous van jou keuse
  • 30 ml wortel, fyngerasper
  • 20 ml ingemaakte agurkies, fyngekap of gerasper
  • 5 ml vars grasui, fyngekap
  • Sout na smaak

Metode:

  1. Meng die maaskaas, mosterdsous, wortel, agurkies en grasui. Geur na smaak met sout.

Hoe kan ek dit inpak en bêre?

Skep die sous in ʼn bakkie met ‘n deksel en verkoel tot 3 dae. Weens die maaskaas in die doopsous is dit belangrik dat dit voortdurend koud bly en dus in ʼn koelhouer met ʼn yspakkie in vervoer word.

Bron: Uitpakkos
Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Koolstoof

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae