Soorte resepte:

Resep: Spinasiebrood

Spinasiebrood (Foto: Verskaf)

Het jy geweet jy kan brood met spinasie maak? Kyk hier hoe!

Bestanddele

  • 250 g bruismeel
  • 2 ml sout
  • 2 ml rooipeper
  • 5 ml gemengde speserye
  • 2 eiers, geklits
  • 100 ml laevetmelk
  • 300 ml gaar spinasie

Metode

  1. Voorverhit die oond tot 200 °C en smeer ʼn
  2. Meng die meel, sout, rooipeper en gemengde speserye saam.
  3. Voeg die eier, melk en spinasie by die droë bestanddele en meng goed.
  4. Skep die beslag in die voorbereide broodpannetjie en bak vir 15-20 minute tot goudbruin. Druk ʼn toetspen of tandestokkie in om te toets of dit gaar is. As dit skoon uitkom, kan jy die broodjie uit die oond verwyder.
  5. Plaas die gaar broodjie op ʼn draadrakkie om af te koel voor jy dit sny.

Bron: Kook saam Kaaps

Uitgewers: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Gebak, Voorgeregte

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.