Verander jou kombuis in die van ’n restaurant wanneer jy dié burger voorsit.
Genoeg vir 6.
Bestanddele
- 500 g lamsmaalvleis
- ½ koppie (95 g) Clover Herb-fetakaas, gekrummel
- 1 eiergeel
- 2 knoffelhuisies, gepers
- 1 klein ui, geskil en gekap
- 1 eetlepel ( I 5 ml) kruisement, gekap
- sout en varsgemaalde swartpeper
- 1 eetlepel ( I 5 ml) olyfolie
Om voor te sit
- bros broodrolletjies
- tamatie- of braaisous
- blaarslaai
- tamatie
- rooi-ui-skywe
Metode
- Meng al die bestanddele, behalwe die olie saam.
- Vorm die mengsel in 6 vleiskoekies en verkoel vir 30 minute. Verf die vleiskoekies met die olyfolie en braai 3 tot 4 minute aan ‘n kant tot gaar.
- Stel die burgers saam en gebruik broodjies, tamatie, blaarslaai, uieringe en sous soos verkies.
Bron: Trooskos
Uitgewer: Lapa