Prettig en maklik vir ʼn somerbraai of kinderpartytjie.
Lewer 6 porsies
Bestanddele
- 200 g (1 pakkie) sjokoladebeskuitjies soos Romany Creams
- 1 liter vanieljeroomys
- 360 g (1 blik) karamelkondensmelk
- gerasperde sjokolade
Metode
- Maak die koekies fyn en voer ʼn gesmeerde tertbak daarmee uit.
- Laat die roomys ʼn bietjie sagter word en smeer dit oor die koekies.
- Bevries weer tot die roomys hard is.
- Smeer die karamelkondensmelk bo-oor die roomys, strooi sjokolade oor en bevries weer.
Wenk: Die smaak van die tert word bepaal deur die geur van die koekies en die sjokolade. Gebruik as afwisseling byvoorbeeld karamelkoekies met karamel- of pepermentsjokolade.
Bron: Eet saam deur GKSA in Vinnig en Maklik: Blikkies en pakkies
Uitgewer: Lapa
Dit lyk heerlik, ek gaan dit beslis probeer